Radni dan u "Kući fudbala": O čemu se razgovaralo s Kataranima?

Ambasador Katara u posjeti savezu

Radni dan u "Kući fudbala": O čemu se razgovaralo s Kataranima?

A. Čaušević

Ambasador Katara u Bosni i Hercegovini, H.E. Sultan bin Ali Al-Khater danas je došao u posjetu Nogometnom/Fudbalskom savezu BiH.

Njegovu ekselenciju u „Kući fudbala“ u Sarajevu dočekao je predsjednik NS/FS BiH Vico Zeljković sa saradnicima.

Na sastanku akcenat je stavljen na uspostavljanju međusobne saradnje u narednom periodu, kao i odigravanja prijateljskih utakmica naše reprezentacije sa reprezentacijom Katara.
Svjetsko prvenstvo u fudbalu 2022. godine će biti održano upravo u ovoj zemlji, a reprezentacija Bosne i Hercegovine će nastojati da kroz kvalifikacije ostvari svoj drugi plasman na Mundijal.

Predsjednik Zeljković je ambasadoru Katara prezentovao stategiju razvoja NS/FS BiH za period 2021.-2025. godina, kao i projekte Saveza u narednom periodu.

H.E. Sultan bin Ali Al-Khater je pokazao veliko interesovanje za infrastrukturne projekte NS/FS BiH u narednom periodu uz iskazano zadovoljstvo prezentiranim planovima koji su garancija za budućnost fudbala u BiH.

Ambasador Al-Khater je poželio sreću našoj reprezentaciji u narednim utakmicama kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine uz želju da se naša reprezentacija plasira na najveću svjetsku smotru fudbala.

Top Komentari

Malmi_Suomi
Katarani hoće Vicu na Islam da prevedu hahahahaha TOBEJARABI čuj Vicko na Islam??? Fuj fuj fuj šta ja pišem TOBEJARABI. Imam hafiza susjeda pa je svaka prva -; TOBEJARABI pa ga zado evo i ja. VICO PE*ERČINO, VICI FUKARO!!! Od mene dosta hehehehehe. Lp TOBEJARABI svim ljudima dobre volje-;
6 2
13245768
"Kuća fudbala" treba da glasi "Kuća kriminala"!!!
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi