Radnički bolji od Slobode, remi na Voždovcu

Jelen Super liga, 4. kolo

Radnički bolji od Slobode, remi na Voždovcu

Iznenađujući lider fudbalskog šampionata Srbije Radnički iz Niša stigao je do nove vrlo vrijedne pobjede kojom se zdržao na prvom mjestu Jelen Super lige.

Oružje su na stadionu pored Nišave ovoga puta položili igrači Slobode iz Užica koji su poraženi rezultatom 2:0. Sve do petnaest minuta prije kraja susreta na semaforu je stajalo 0:0, a ona su domaći fudbaleri prebacili u brzinu više.

Prvo je u 76. minuti za vodstvo Radničkog pogodio Jovanović, da bi samo 180 sekundi kasnije pobjedu domaćih fudbalera ovjerio Bulatović.

U drugom susretu koji se igrao u isto vrijeme bodove su podijelili Voždovac i Jagodina odigravši 1:1.

Jelen Super liga, 4. kolo

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Radnički Niš – Sloboda 2:0 (Jovanović 76, Bulatović 79)

Voždovac – Jagodina 1:1 (Obradović 68 / Đurić 54)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.