Radnički poražen u Bijeljeni, slijedi test s Zvijezdom

Lukavčani počeli s igranjem prijateljskih utakmica

Radnički poražen u Bijeljeni, slijedi test s Zvijezdom

Fudbaleri lukavačkog Radničkom, pod palicom novog trenera Ibrahima Crnkića, u Bijeljini su sa premijerligašem Radnikom odigrali prijateljski susret u kojim su poraženi sa 0:1.

U srijedu slijedi utakmica sa Zvijezdom, a u subotu na Jošik dolazi novi premijerligaš Mladost iz Velike Obarske.

“Treniramo dva puta dnevno i znam da su zbog paklenog ritma priprema igrači premoreni, ali moramo u ovom pripremnom periodu iz njih izvući maksimum i vidjeti ko zadovoljava kriterije i na koga ćemo u prvenstvu moći ozbiljno računati. Pripremne utakmice su bez rezultatskog značaja i u njima ćemo isprobati svakog igrača, kako bismo na kraju imali tim koji će odgovoriti zahtjevima u prvenstvu“, rekao je Ibrahim Crnkić.

Za Radnički u Bijeljini su nastupili: Lugavić, Šubić, Mušić, Jogunčić, Jusufović, A. Jahić, O. Jahić, Jaranović, Džanić, Redžić, Mace, a u drugom dijelu i Pejzić, Ejubović, Vehabović, Tinjić, Halilčević, Junuzović, Tokić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.