Radnik bez najboljeg strijelca dočekuje FK Sarajevo

Problemi za klub iz Bijeljine

Radnik bez najboljeg strijelca dočekuje FK Sarajevo

E. Čaušević

Fudbaleri Radnika danas su kao gosti pobijedili GOŠK sa 2:1 u meču 28. kola Premijer lige BiH.

Ekipa iz Bijeljine odlično igra u drugom dijelu sezone, te su to danas demonstrirali ponovo pobjedom u Gabeli protiv GOŠK- a sa 2:1. GOŠK je poveo sa 1:0, ali su gosti uspjeli da dođu do pobjede.

Radnik je drugi gol postigao u 82. minuti kada je mrežu domaćeg tima zatresao Irfan Hadžić. Radnik već za vikend igra još jedan težak meč jer u Bijeljini dočekuju Sarajevo.

Klub iz Bijeljine će ući oslabljeno u ovu utakmicu jer neće moći računati na svog najboljeg strijelca Hadžića koji je danas dobio treći žuti karton.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Hadžić je "požutio" tri meča zaredom, a pored današnjeg meča protiv GOŠK-a žute kartone dobio je još protiv Tuzle Cityja i Zvijezde 09. Ovaj 25-godišnji napadač je u dosadašnjem dijelu sezone postigao devet golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi