Radnik bez tri važna igrača na Grbavici

U problemima pred Želju

Radnik bez tri važna igrača na Grbavici

U posljednje dvije sezone Radnik je na Grbavici osvajao po jedan bod, ali je sada teško povjerovati da mogu napraviti sličan podvig. 

U ekipi neće biti trojice fudbalera, među kojima je i najbolji strijelac kluba Marko Obradović, a trener Petrović neće moći računati ni na Slađana Antića i Ranka Galešića.

"Poslije pobjede nad Drinom mnogo rasterećenije dočekujemo gostovanje na Grbavici. Ne idemo sa bijelom zastavom na Grbavicu, bez obzira na to što ćemo biti znatno oslabljeni. Imamo za cilj da pružimo što bolju partiju i naravno želimo da se kući vratima sa jednom bodom", rekao je trener Slavko Petrović.

Odbrana Radnika bit će na velikom ispitu tokom meča na Grbavici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Željezničar je odlično počeo drugi dio sezone i neće nam biti lako. Ipak, dat ćemo sve od sebe na terenu kako bismo zaustavili njihove napadače. Morat ćemo se potruditi da dođemo do boda, a on bi za nas imao ogromnu težinu", riječi su defanzivca Ivana Jakovljevića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.