Dani istine pred Radnikom

Šta će biti s Bijeljincima?

Dani istine pred Radnikom

A. Čaušević

Radnik iz Bijeljine je na terenu ispao iz Premijer lige, ali pošto Mladost nije dobila licencu Semberci su ostali u eliti.

Iza Radnika je veoma turbulentna sezona, kako i u sportskom tako i u administrativnom sektoru što je rezultiralo vrlo slabim rezultatima.

Za klub iz Bijeljine naredna dva dana bi mogla biti definisana kao "dani istine" pošto su zakazani sastanci klupskog rukovodstva.

U ponedjeljak će za stol sjesti Upravni odbor, a za utorak je zakazana sjedenica Skupštine kluba pa će biti interesantno vidjeti kakvi će zaključci biti.

Sigurno je da niko u Radniku ne želi da se dogodi prošla sezona te će morati zasukati rukave s namjerom da se izbjegnu greške iz prošlosti i ponovo napravi konkurentan tim.

Inače, igrački kadar se već počeo osipati obzirom da brojnim igračima ističu ugovori. Milan Vušurović je već potpisao za Borac, dok Nedim Mekić pregovara sa Željezničarom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U minuloj sezoni prvi šef stručnog štaba je bio Slavko Petrović, njega je naslijedio Darko Nestorović, da bi u finišu takmičarske godine na kupi sjedio Vlado Jagodić.

Na kraju je ukupno osvojeno 25 bodova što je bilo dovoljno za 11. mjesto, međutim pošto je licenca osigurana na vrijeme, Bijeljinci su, za sada, ostali u eliti. 

Promo

Top Komentari

Husrefbeg22
Oni su zapravo ispali samo ih kriminalci is FS BiH zele spasiti!
12 0
Ado1989Mostar
Trazice Mladost pravdu, ovaj savez stvarno je dno dna
12 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi