Scena koja je "zaboravljena" u Premijer ligi: Navijači, transparent, baklje i jasna poruka!

Potpuna mobilizacija

Scena koja je "zaboravljena" u Premijer ligi: Navijači, transparent, baklje i jasna poruka!

A. Čaušević

Organizovanog navijanja i publike na bh. terenima nema više od godinu, odnosno otkad je zvanično i počela pandemija koronavirusa. 

Dok se na niželigaškim mečevima znaju otkupiti grupice navijača oko stadiona i bodriti svoje timove, u Premijer ligi takve situacije su skoro pa pale u zaborav.

Izuzetak je napravljen jučer, a za to su se pobrinuli navijači Radnika i to nekoliko sati nakon što je ostavku, pomalo i iznenađujuće, podnio Darko Nestorović.

Naime, na trening su stigli članovi navijačke skupine Incidenta s transpratenom na kojem je napisana jasna poruka: "Ne damo Radnik!"

Tom prilikom zapaljena je i poneka baklja, a upućena je i rođendanska čestitka Nedimu Mekiću koji je miljenik pristalica Radnika.

Oglasi

Trening su vodili dosadašnji Nestorovićevi pomoćnici Jovo Borković i Danijel Mijatović, a ostaje da se vidi da li će oni sjediti na klupi i na sutrašnjem meču protiv Željezničara.

Današnji trening " Plavog orkestra" protekao je po lijepom vremenu i u atmosferi takmičarske utakmice slavnih vremena,...

Posted by FK Radnik Bijeljina on Friday, April 16, 2021

Sjednica Upravnog odbora će biti održana danas nakon koje će biti poznato više detalja u kojem smjeru plovi klub iz Semberije kojeg očigledno čeka grčevita borba za opstanak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, sutrašnji meč protiv Željezničara na Gradskom stadionu će početi u 17 sati. Za dijeljenje pravde u Bijeljini zadužen je glavni sudija meča Frano Jelić iz Širokog Brijega.

Taj susret će biti i od velike važnosti za Plave koji s novim trenerom Blažom Sliškovićem žele bodove pod svaku cijenu kako bi se vratili u borbu za izlazak na euroscenu. 

Top Komentari

WOLF20
2. Liga
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi