Radnik motivacionim videom najavljuje veliku borbu za ostanak u Premijer ligi

Spremni su za završni dio prvenstva

Radnik motivacionim videom najavljuje veliku borbu za ostanak u Premijer ligi

M. Šljivak

Fudbaleri Radnika iz Bijeljine do kraja sezone će voditi veliku borbu za ostanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Ekipa Vlade Jagodića u subotu gostuje u Doboj Kaknju kod ekipe Mladosti i ako žele ostanak u društvu najboljih, Radnik će morati da uzme bodove.

Pred završnicu sezone u Premijer ligi klub je objavio motivacioni video koji prikazuje neke od najboljih akcija kluba u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

"Temelj vjere - ostanak", poruka je iz Radnika pred završnicu prvenstva.

Prisjetili su se u Radniku i 2016. godine kada se igrala Evropa nakon osvojenog Kupa BiH, ali pet godina kasnije situacija je drugačija i klub će voditi veliku bitku za očuvanje statusa u društvu najboljih.

Do kraja sezone tim iz Bijeljine će imati itekako težak raspored, ali sami će odlučivati od sebi jer imaju i duele sa direktnim konkurentima u borbi za ostanak Krupom i Olimpikom.

Nakon gostovanja Mladosti idu u Krupu, zatim čekaju Olimpik, gostuju Sarajevu i u posljednjem 33. kolu na svom terenu će dočekati Široki Brijeg.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Radnik je trenutno posljednjeplasirani tim u Premijer ligi BiH sa 21 bodom. Krupa ima bod više, Olimpik tri, a Mladost šest bodova.

Jasno je kako će tim Vlade Jagodića do kraja sezone morati dobiti direktne rivale, te uzeti poneki bod od stalih klubova jer samo im to donosi ostanak u društvu najboljih timova Bosne i Hercegovine.

Promo

Top Komentari

E.Car
Da Bog da ispali!!!! Vi i prasac ste uradili sve da Željo ne dobije licencu da bi vi izašli u evropu!!!! Da Bog da se ugasili.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi