FK Radnik može lagano pakovati kofere za WWin ligu
FOTO: FK Radnik Bijelina/facebook

Velika prednost u finišu sezone za tim iz Bijeljine

FK Radnik može lagano pakovati kofere za WWin ligu

Haris Zilić

Čini se da možemo lagano proglasiti pvoratnika u društvo najboljih bh. fudbala, a to je ekipa Radnika iz Bijeljine koja je mali korak od naslova prvaka u Prvoj ligi RS.

Radnik je večeras u 25. kolu na svom terenu u Bijelini savladao neugodne goste iz Banja Luke ekipu BSK-a rezultatom 2:0.

Strijelci za tim iz Semberije bili su Vasić u 21. i Albijanić u 56. minuti utakmice.

Na vrhu je sada situacija mnogo jasnija jer jer su Laktaši u ovom kolu odigrali jako loš i poraženi su u Prnjavoru od Ljubića rezultatom 3:1.

Radnik je lider sa 61 bodom, sada imaju 13 više od Laktaša i trebalo bi se desiti čudo u narednih devet kola da Radnik ne izbori povratak u društvo najboljih.

U narednom kolu Radnik ima neugodno gostovanje u Vojkovićima kod četvrotplasiranog Famos, dok će Laktaši na svom terenu doečkati Velež iz Nevesinja.

Oglasi

Dodajmo da je i velika gužva na začelju tabele Prve lige RS gdje je i nekoliko bivših premijerligaša.

Najugorženiji su trenutno slavija i Ljubić sa 27 bodova, Modriča ima 25, a Omarska već zaostaje i fenejraši su sa samo 16 osvojenih bodova.

Prva liga RS, 25. kolo rezultati:

Modriča - Sloboda Mrkonjić Grad 2:0

Slavija - Kozara 2:1

Oglasi

Rudar Prijedor - Borac Dubica 1:1

Romanija -Drina Zvornik 1:1

Velež Nevesinje - Leotar 2:1

Ljubić Prnjavor - Laktaši 3:1

Radnik Bijeljina - BSK Banja Luka 2:0

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Željezničar Sport Team - Famos Vojkovići 2:1

Sutjeska Foča - Omarska 2:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi