Počela isplata dugovanja, ali FK Radnik još nema čistu sliku pred novu sezonu

Turbulentno ljeto u Bijeljini

Počela isplata dugovanja, ali FK Radnik još nema čistu sliku pred novu sezonu

Haris Zilić

Turblentno ljeto je u Semberiji, tačnije u FK Radnik Bijeljina.

Klub je jučer dobio novu Upravu, sada se očekuju konkretniji potezi, tačnije razgovori s igračima, jer trener Vlado Jagodić u ovom trenutku nema pravu sliku rostera s kojim kreće u novu sezonu, iako je do početka nove sezone Premijer lige BiH ostalo malo više od 20 dana.

Prema saznanjima portala SportSport.ba klub je isplatio i jedan dio dugovanja određenim igračima, a Jagodić je na prozivci prošle sedmice imao samo devet igrača.

Nikola Popara je bio na treningu s ekipom i postoje izgledne šanse da i u nastavku sezone nosi dres bijeljinskog kluba. Čeka se i odgovor ostalih igrača, a Simonović i Kozić su blizu izlaznih vrata iako se govorilo da bi mogli ostati u Radniku. Neizvjesna je sudbina i Šuberta.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Juniori Radnika su izborili plsman u Premijer ligu BiH pa možda Vlado Jagodić bude prinuđen da roster ekipe kompeltira sa mladim snagama kluba iz Bijeljine.

Slika u Bijeljini nije još čista. U Radniku se nadaju da će sve doći na svoje mejsto već naredne sedmice i da će se ekipa koliko toliko spremiti za start nove sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi