Radnik i Jakovljević pregovaraju o produženju ugovora

Istekao mu ugovor

Radnik i Jakovljević pregovaraju o produženju ugovora

Uprava Radnika iz Bijeljine tokom prvenstvene pauze obavlja svoje redovne aktivnosti vezane za igrački kadar. 

Kako se bliži zimski prijelazni rok, bijeljinski klub na čelu sa predsjednikom Mladenom Krstajićem radi na rješavanju igračke križaljke i jedan od igrača s kojim se uveliko vode pregovori je defanzivac Ivan Jakovljević. 

Srbijanskom fudbaleru je istekao ugovor sa Radnikom i u klubu žele da ga zadrže, a koliko je takvo nešto realno očekivati objasnio je trener Milošević. 

"Razgovarali smo sa Jakovljevićem i imamo obostranu želju da nastavimo saradnju. Očekujem da će se pregovori uskoro i finalizirati. Naravno, Jakovljević je igrač koji je u godinama takvim da žele napraviti iskorak i u slučaju ponude iz inostranstva mi ne možemo parirati. Zaslužio je da napravi nešto više, no ako ne dođe do toga, onda je realno očekivati da će ostati", kazao je Milošević za SportSport.ba. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jakovljević je u Radnik stigao 2015. godine iz Zvijezde, a u svojoj karijeri je još igrao za Čelarevo (Srbija) i Szigetszentmiklosi (Mađarska).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi