Radnik i Prijedor traže put do finala

Prva muška liga RS, play-off

Radnik i Prijedor traže put do finala

D. Vejo

Polufinalni parovi Prve muške lige Republike Srpske, ovog vikenda odigraće revanš mečeve.

Ekipa Radnika iz Bijeljine u prvom meču sa Sokocem (78:70), pokazala je kvalitet i tako ostalim timovima dala do znanja da je njihov cilj jasan, a to je prvo mjesto i plasman u elitu.

No, Bijeljince očekuje veoma teško gostovanje na Sokocu. Domaći tim u ovom susretu želi da ostavri trijumf i tako izjednači u polufinalnoj seriji na 1:1, čime bi osigurali majstoricu koja bi se igrala u Bijeljini.

Utakmica između Sokoca i Radnika igra se u nedjelju od 17 sati.

Drugi polufinalni par jesu Prijedor i Sutjeska. Aktuelni šampion ima prednost iz prvog susreta (51:55), te se sada nalaze na korak do finala. Šef struke tima iz grada na Sani, Danilo Palalić moći će da računa na sve igrače što je ohrabrujuće pred jedan od mečeva sezone.

Susret između Prijedora i Sutjeske zakazan je za nedjelju od 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti