2

Komentari (2)

Radnik78
Kada za klub igraju invalidi i poluinvalidi bolje ne možeš ni očekivati,a kada ti tim potpuni amater vodi koji sebe naziva trenerom..onda bolje ni ne zaslužiješ.Vidimo se za jedno 5 godina ponovo u PLBIH,jer Radniku će trebati dugo vremena da se vrati u istu...do tada će se Radnik da igra semberske derbije sa Slogom iz Fonjeg Crnjelova,Zvijezdom iz Etno Sela..Podrinjem iz Janje.Sportski pozdrav do sljedećeg puta.
omer
Ne brini @Radnik78. Pobrinuce se vas Vico da vec nakon sljedece sezone vrati tvoj Radnik u premijer ligu, tako sto ce udesiti da neko drugi ne dobije licencu za takmicenje u ovoj ligi. Slicno kao na kraju prosle sezone kad Mladost iz Doboja kod Kaknja nije dobila licencu, pa su umjesto njih u ligu ubacili Leotar. Isti scenario je za ocekivati i na kraju naredne sezone. Ziv bio, pa vidio.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.