Radnik na Grbavici jači za Srećkovića i Zeca

Oporavili se od povreda

Radnik na Grbavici jači za Srećkovića i Zeca

Fudbaleri Radnika imat će veoma težak zadatak u 3. kolu Lige za prvaka Bosne i Hercegovine jer gostuju kod Željezničara na Grbavici. 

Ipak, pozitivna stvar za ekipu iz Bijeljine je činjenica da će trener Mladen Žižović moći da računa na Srećkovića i Zeca.

Nakon što je osjetio bolove u predjelu leđa u prijateljskom susretu sa Partizanom, Nenad Srećković se uspješno oporavio i nastavio sa redovnim treninzima.

Žižović je bio primoran da u 46. minutu izvede Srećkovića iz igre, ali je šef stručnog štaba uvjeren da će lijevokrilni napadač biti spreman za utakmicu sa Željezničarom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Srećković je vrlo bitna karika u lancu naše igre, pa samim tim je u prethodna dva dana trenirao u nešto slabijem intezitetu. Požalio se na bol u predjelu leđa na utakmici protiv Partizana, pa iz tog razloga nismo smjeli da rizikujemo, jer nam je potreban za utakmicu sa Željezničarom. Urađeni su detaljni pregledi i on se nalazi u trenažnom procesu. I svi ostali igrači biće spremni za narednu utakmicu, a tu prvenstvo mislim na Darka Zeca, koji se takođe u potpunosti oporavio", rekao je trener tima iz Bijeljine Mladen Žižović.

Utakmica između Željezničara i Radnika igra se u subotu sa početkom u 16 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi