Radnik nanio prvi poraz kadetima Sarajeva

Odigrana dva zaostala susreta 20. kola

Radnik nanio prvi poraz kadetima Sarajeva

Samir Mlaćo

Jučer su odigrana dva zaostala susreta 20. kola Omladinske Premijer lige BiH za kadete.

Prvi poraz ove sezone upisali su kadeti FK Sarajevo koji su poraženi od Radnika u Bijeljini 2:1. Domaći su poveli u sedmoj minuti preko Mitrovića, da bi na 2:0 u 42. minuti povisio Vasiljević.

Sarajevo se uspjelo vratiti i u 56. minuti mrežu domaćih zatresao je Šarić. Mreže se do kraja nisu tresle i gosti su upisali prvi poraz.

U gradskom derbiju Krupa je savladala Borac sa 1:0, a junak pobjede bio je Vrebac koji je u 19. minuti zatresao mrežu Gašića.

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-17:

Nakon 21. odigranog kola Sarajevo i dalje prvo sa 50 osvojenih bodova, dok je Željezničar drugoplasirani sa 41. bodom, koliko ima i Široki Brijeg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi