17

Komentari (17)

rodjak
ma Radnik je nagazna mina,vidit ce mo sta ce biti,mi ovo jednostavno moramo ici da dobijemo ako mislimo nesto gurati Evropu,a eto i malo je olaksano to sto Radniku fali veliki broj prvotimaca,mada rezerve znaju nekad odigrati bolje nego prvotimci.Nek bude ko i prosle godine ja zadovoljan
Sarbit2019
Samo vi igrajte Borac je 21 kolo prvo Radnika dobijete pa onda dalje.Neka Velež izbori evropu.Sretno Velez
Pikachu11
Pravdu ce dijeliti Dragan Petrovic iz Banja Luke kojem ce cilj biti kartonirati fudbalere Veleza i tako olaksati posao u sljedecem kolu Borcu koji gostuje u Mostaru.
TSS
Najjaci teoreticari zavjera u ligi su ovi iz vrapcica. Po njihovoj prici imaju ekipu za grupnu fazu lige prvaka al ne mogu od saveza, sudija i borca nista da naprave.
Pikachu11
A ko ce drugi nego navijac BH Dinama sta se ti koji qurac petljas vi ne osjetite to jer ste zasticeni Sarajevo (interes Bosnjaka), Zrinjski (interes Hrvata), Borac (interes Srba). I nemoj mi ti o dizanju ekipe boga ti u time ste prvaci.
BN78
@Pikachu11 Hajde,da timbude lakše,Petrović će kartonirati igrače Veleža,tako da će se jedva sastabitimprotiv Borca.Ne ,samo to ,već će suditi tako da će Radnik dobiti utakmicu,a i kartonima pomoći Borcu,tako da Velež iz dva kola ima 0 bodova i oprosti od borbe za Evropu.Baš cijeli FSBIH protiv Veleža i njegove borbe za Evropu.Danima trube o Petroviću,sve će biti OK ako Velež pobjedi,ali ako kojim slučajem bude remi ili pobjeda Radnika tada će kmečati kako su pokradeni.
Pikachu11
Iskustvo iz Banja Luke nam daje za pravo da sumnjamo.
dosadnoje
Cuj ako bude nerijeseno ili dobije radnik,to stvarno nema logike Velez dobija tekmu minimalno 2 razlike,pozdrav.
user1579962154
@TSS najjače su mi propalice iz brdskoplaninskih mjesta koje nemaju apsolutno nista u svom životu nego ovaj portal. Ti si pravi primjer toga. Evo ja se nudim da ti posaljem koju kintu da siđeš sa tog brda među narod, mozda ces biti manje iskompleksiran kad vidis ljepote svijeta i ljudi jer jedna sretna uspješna i ostvarena osoba se ne bi spuštala na ove grane na kojima si ti. Ne ljutim se na tvoje komentare , tacnije zao mi te :(
TSS
Cuj seljacica iz vrapcica sto su se uspalili. Izgleda da je sve sam rekao tacno, cim su se ovako uzrujali. Smetalo to vama ili ne, evropu necete vidjeti nikad, najveci uspjeh u sezoni vam je dobit ekipu iz glavnog grada.
Pikachu11
Seljacici iz Vrapcica samo to znas reci, momak glup si a ja sam jos gori sto se raspravljam sa osobom poput tebe. Imas pozdrav iz suncanog Mostara za te tvoje padinske dijelove Sarajeva iz kojih se javljas.
TSS
Druze, 80% komentara ovog iznad je vezano za Sarajevo, bilo to clanci koji imaju veze sa Sarajevom il clanci koji nemaju nikakve veze u kojima on spominje Sarajevo. Vjerovatno je isti slucaj i s tobom, pored svega toga vi imate obraza nekoga nazvati iskompleksiranim, nije ni cudo da ste mozda i najomrazeniji klub u drzavi, iskljucivo zbog takvih debila kao ste vas dvojica. Bolan zrinjski je za vas gospodski klub, u Mostaru se ni priblizne uvrede ne mogu cuti kao kod vas u selu, vrijedjate sve redom dole, od igraca, medicinskog tima, pa cak i ekipe koje rade reportaze napadate i cudite se sto vas niko ne gotivi. Eto pitaj bilo kojeg igraca iz lige, gdje bi prije igrao, u Mostaru il tamo kod vas i 99% njih ce reci u Mostaru iako je zrinjski barcelona za vas, ovo govorim u kontekstu velicine kluba, bas zbog te atmosfere koju vi smatrate fudbalskom, a koja veze sa fudbalom nema i ne sumnjam da takvi papci kao sto ste vas dvojica najvise doprinose stvaranju iste. Eto najbolji primjer vam je prica brdsko-planinskim predjelima, a vrhunac sezone vam je gostovati u istim. Pozdrav za navijace prvaka Prve lige federacije.
Sarajevoboy
@TSS POZDRAV ''navijaču Sarajeva'' ili samozvani navijaču Sarajeva jer Horde takve nikad, ali nikad neće prihvatiti. Seljačine kao što su samozvani navijači Sarajeva i samozvani navijači Veleža su ovdje da se kolju i vrijeđaju. Pravi navijači oba kluba itekako znaju da smo bratski klub i da cemo to zauvijek ostati. Prave Horde dođu u klub navijača i skupa sa Red Army pjevaju navijačke pjesme, slave i skupa se raduju. A ti @TSS nemoj ni pomisliti da se nazoveš navijačem sarajeva jer to nisi, Da si navijač ne bi nam ime i klub brukao ovim seljačkim ispadima. Pozdrav za naše prijatelje iz Mostara, pravi će se prepoznati bez puno priče i želim vam da se plasirate u Evropu kao što vam to želi svaki pravi navijač ovog kluba. Nećemo vam zaboraviti kese hrane i pića u Mostaru kad nam je Vedran poginuo i milion puta kad ste stali uz nas. Ne slušajte seljake kao što su @TSS i drugi kao što mi ne slušamo samozvane navijače Veleža! pozdrav i družimo se onako kako samo mi znamo!
user1579962154
@TSS nakon ovoga sto ti je @Sarajevoboy napisao samo se pokrij po glavi i suti. Nista ne moras pisati ni iskazati, samo suti i suti ili eventualno isključi profil da nestane bez traga svako slovo sa kojim si se obrukali. Vjeruj mi, pametnije je
Sarajevoboy
@TSS i da se nadovežem, papak, u naše redove nisi dobrodošao a profil sam ti poslao na lociranje da znamo ko to podržava zrinjski , zrinjski koji je stao uz široki kad je Vedran poginuo, Zrinjski kojem tribine služe da vrijeđaju vjeru i naciju, koji pjevaju ''****mo Velež, želju, Sarajevo i Bosnu cijelu'', koji pravi grafite ''Zrinjski šampion šugave države''. Žestok si zajeb napravio sa ovim, izglumio si frajera a ispao si dno dna, da ne možeš niže potonuti. Braća iz Mostara su nas stajala više nego što ti možeš zamisliti da voliš Sarajevo. Ne voliš ti naš klub, a na Koševo ne dolazi.
TSS
Cuj ovog intelektualca, ja ovdje nisam pisao ni u ime grupe ni u ime kluba, tako da ne vidim razlog da se ova rasprava svodi na odnos izmedju navijackih grupa. Svaka cast njima za pomoc i to sve stoji al te price o bratskim klubovima su za malu djece i znas da od toga nema nista. Vidio sta je bilo prosle polusezone kad je trebalo pomjeriti utakmicu zbog nase Evrope, pa smo morali igrati s njima i odma putovati za Bjelorusiju. Jedinu podrsku pred taj mec je pruzila Tuzla city i njima se treba zahvaliti na tome, a ovo o bratskim klubovima je bajka samo takva.
Sarajevoboy
@TSS jesi realan ti? Ko je donio odluku da se igra? Navijači? Da, intelektualac sam za razliku od tebe koji podržavaš NACIONALISTIČKI klub koji pljuje po svemu bosanskohercegovačkom, ne govoriš u ime kluba al govoriš u ime navijača kluba za koji ja navijam i samim tim ga blatiš. Pa šta ako smo igrali sa njima na predloženi datum, u svijetu je to praksa, što mora iko tražiti neka vandredna odgađanja? Za to nije kriv ni red army ni horde zla. Također, intelektualac, da iole pratiš sport onda bi znao da je Velež klub nastao u Mostaru, sa upravom u Mostaru i stadionom udaljenim 10 minuta od centra grada, Stadion Bayerna je udaljen pola sata pa? Zrinjski je nastao u Međugorju a nazvao se Mostarskim. eto mala lekcija iz fudbala o kojem nemaš pojma, došao si da mlatiš gluposti , rekao sam i sada ponavljam, takvi nam na tribinama ne trebaju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.