Šta se dešava u Bijeljini? Predsjednik UO imenovan prije dva dana, a danas podnio ostavku

Šta se dešava u Bijeljini? Predsjednik UO imenovan prije dva dana, a danas podnio ostavku

Adnan Beganović

Fudbalski klub Radnik iz Bijeljine ponovo je ostao bez predsjednika Upravnog odbora.

Iako se činilo da se situacija u premijerligašu iz Semberija "popravlja", posljednje vijesti iz koje stižu iz Bijeljine govore da je Radnik i dalje u teškoj situaciji, ne samo po pitanju igračkog kadra nego i organizacionoj.

Samo dva dana nakon što je Skupština kluba za predsjednika Upravnog odbora imenovala Marka Mihajlovića, on je podnio ostavku.

U obrazloženju ostavke je naglasio da se povlači zbog toga što ga je Skupština imenovala prvim čovjekom kluba bez njegove saglasnosti.

Mihajlović je naglasio i da smatra da na čelu kluba mora biti neko ko u potpunosti svoju stručnost i znanje stasviti na raspolaganje Radniku.

Inače, pored Mihajlovića članovi Skupštine su na sjednici održanoj prije dva dana imenovali i šest članova Upravnog odbora, a da li će neko od njih biti imenovan za novog predsjednika vjerovatno ćemo saznati u narednim danima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, šef struke Vlado Jagodić prije nekoliko dana obavio je prozivku igrača, a u hodu se planira kompletirati igrački kadar.

Radnik je zakasnio sa početkom priprema što svakako ne ide na ruku Jagodiću i njegovim saradnicima, a ni posljednje vijesti o ostavci Marka Mihajlovića klubu iz Semberije ne idu na ruku. Šta će se desiti da početka sezone ostaje nam da vidimo.

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
Toliko o bogatstvu u Miloradovom entitetu. Ne može finansirati 2 prvoligaša. Pih!
2 0
ghast0
Naša posla, gasi ligu
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi