Radnik otputovao u Crnu Goru

U planu tri pripremne utakmice

Radnik otputovao u Crnu Goru

Samir Mlaćo

Igrači i stručni štab Radnika iz Bijeljine jutros u 07:00 su krenuli u Crnu Goru na nastavak priprema. Radnik će 10 dana biti smješten u apartmanima Monaco u Rafailovićima.

Pored standardnih prvotimaca na pripreme će ići i veliki broj juniora, a sve u klubu iz Bijeljine raduje i oporavak Jovana Motike od povrede prednjih ukrštenih ligamenata. Pripremama će se naknadno pridružiti i Dino Beširović, koji je rano jutros debitovao za reprezentaciju BiH protiv SAD-a (0:0).

Tokom boravka na primorju Radnik će igrati tri pripremne utakmice sa Grbljem (01.02), Petrovcem (04.02) i Sutjeskom (07.02).

Na put u Crnu Goru su krenuli: Lučić, Hodžić, Radović, Franić, Martinović, Gospavić, Stojanović, Vasić, Kitanović, Srećković, Mekić, Nikić, Peco, Krsmanović, Hadžić, Vručinić, Despotović, Bradonjić, Glišić, Hodžurda, Đurić, Motika, Ružić, Okić, Đurić, Hodžić, Merajić, Macanović, Živanović te stručni štab koji čine: Žižović, Borković, Sofrenić, Popović, Savić i Stokanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi