Radnik pokušava naći protivnike za prijateljske mečeve

Pripreme za novu sezonu

Radnik pokušava naći protivnike za prijateljske mečeve

M. Jakovljević

Fudbaleri Radnika iz Bijeljine nastavljaju sa pripremama, sve teče po planu, a jedini problem je kako pronaći protivnike za pripremne utakmice.

Najprije je Sparak iz Subotice otkazao gostovanje u Bijeljini, a onda je otkazan i susret sa Rudarom iz Pljavalja, koji je trebalo sa se odigra na Zlatiboru,

"Nadam sa da ćemo ipak pronaći kvalitetnog protivnika za generalku pred susret sa Zrinjskim. Ipak spremni ćemo dočekati start. Poznato je da smo ostali bez 18 igrača, a na pragu odlaska su još  Slađan Antić i Ivan Jakovljević koji je dobio jednu ponudu iz Albanije i uprava mu neće praviti smetnje oko odlaska, jer to je prilika da  nešto više zaradi", rekao je trener Slavko Petrović, dodavši:

"Svaki ovakav odlazak nas raduje. Mi ćemo učiniti sve da im pronađemo dostojne zamjene. Prelazni rok za nas još nije gotov. Tražimo još jednog štopera i dva bočna igrača. Otišao je i mladi Branko Bajić koji je pristupio Čukaričkom iz Beograda".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nova sezona bit će znatno teža za nas i naš prevashodni cilj će biti obezbijediti opstanak, a ako se ukaže prilika i za nešto više" dodao je Petrović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi