Radnik predstavio pet novih pojačanja!

Stokić, Zeljković, Janković...

Radnik predstavio pet novih pojačanja!

Da Radnik namjerava završiti sezonu u samom vrhu Premijer lige potvrda su i posljednji potezi koje su povukli u klubu iz Bijeljine.

Danas je u svojim klupskim prostorijama Radnik predstavio čak pet novih fudbalera koji će u narednom periodu nositi dres ovog kluba.

Riječ je o Darku Stanojeviću, Joci Stokiću, Mladenu Zeljkoviću, Nenadu Srećkoviću i Dejanu Jankoviću, koji su sa i službeno potpisali ugovor sa ovim klubom.

Stanojević (1987.) je posljednji angažman imao u Uzbekistanu, dok je Stokić u prošloj polusezoni nastupao za Željezničar. Radnik je pojačao još jedan bivši igrač sarajevskih Plavih Mladen Zeljković, koji je nakon Grbavice imao kratku avanturu u Kanadi.

Još jedno pojačanje vrijedno pomena je Dejan Janković, koji stiže iz Veleža, dok je Nenad Srećković u svojoj karijeri nastupao za Crvenu zvezdu, Rad, De Graffschap i Koper.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz Radnika su također dodali da šef stručnog štaba Slavko Petrović više ne računa na usluge Ermina Seratlića, Slađana Antića i Momčila Mrkajića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi