Radnik protiv Sutjeske ima meč loptu

Treća utakmica finalne serije play-offa

Radnik protiv Sutjeske ima meč loptu

D. Vejo

Treća utakmica finalne serije play-offa Prve muške lige Republike Srpske između bijeljinskog Radnika i Sutjeske iz Foče, odigraće se sutra u Bijeljini.

Košarkaši Radnika na pragu su podizanja titule šampiona Republike Srpske. Bijeljinci su do sada ostvarili dvije pobjede, te im je s toga potrebna još jedna kako bi otvorili vrata Premijer lige BiH predstojeće sezone.

Fočaci i dalje muku muče sa povredama. Na minulom susretu odigranom u Foči kojeg je Radnik dobio rezultatom 49:66, domaći trener Ivanović nije mogao da računa na čak četvoricu standardnih igrača koji su zbog povrede propustili drugu finalnu utakmicu.

I dalje nije poznato da li su isti preboljeli virozu koja ih je zahvatila, te zbog toga i dalje nije poznato da li će oni konkurisati za predstojeći duel.

S druge strane, Radnik će kompletan ući u ovu utakmicu.

Utakmica između Radnika i Sutjeske igra se sutra sa početkom od 19 sati u Bijeljini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi