6

Komentari (6)

nightcry
nije frapantno nego skandalozno i kriminalno !!! dobra je dovoljno da privuče pažnju kluba iz najače lige na svijetu ali nije za grdobinu Hurem ?
mido1921
I ove dvije iz Emine iduće godine u sfk.
enko
Ova muskobanjasta Hurem vec godinama radi istu stvar.dobro je to primjetio Brazuka.samo lovi igracice po drugim klubovima i ako neces kod nje byde ti ko Sofiji.malo smo vise okupirani muskoj reprezentaciji i zaboravili smo na ovog frajera,Hurem.sto godina selektor ,nema nikakvih rezultara,mjenjajte je.
user1597698961
Sofija je trebala biti par u napadu s milenom nikolic iz bayer leverkusena,,razumijem i dw medic igra u boljem timu ali ne znaci da je bolja,sofija je vjrv mapravila pravi potez ostankom u radniku gdje je glavna igracica
user1597698961
Ja danas pitam za curu a ono se ono najboreispostavi,po misljenju treneera ne zasluzuje poziv,pa draga hurem ,cura ne morala biti tu na spisku
Brazuka
Necees da predjees kod mafijasice u sfk, odma zaboravi na repku. Tako je godinama, a rezultati sve gori i gori.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.