Radnik siguran protiv OFK Glasinac, Ilić pogodio u debiju

Dalje idu i Borac i Zvijezda 09

Radnik siguran protiv OFK Glasinac, Ilić pogodio u debiju

S. Mlaćo

U okviru šesnaestine finala Kup-a RS premijerligaš Radnik je bio siguran na svom terenu protiv OFK Glasinac 2011.

Bijeljinci su od početka pokazali da žele pobjedu, a mrežu gostiju pogodio je prvi put mladi defanzivac Mihailo Ilić u 16. minuti. Zanimljivo da je ovo bio zvanični debi za nekadašnjeg omladinca Partizana koji će sigurno dugo pamtiti današnji meč.

Ilić je na ljeto bio i  na pripremama FK Željezničar, te zaradio hvalospjeve Amara Osima, no na kraju je potpisao za Radnik i sigurno da u bijeljinskom premijerligašu vjeruju da će u narednom periodu pokazati svoje kvalitete.

U drugom dijelu tri pogotka u mreži gostiju. U listu strijelaca upisali su Miljan Odžaklić, Vladimir Bradonjić i Seid Zukić.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Kada su ostali premijerligaši u pitanju, Borac je savladao Kozaru u Gradišci 3:0, dok je Zvijezde 09 u Šekovićima nadigrala istoimenog domaćina sa čak 9:1.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti