Ko će slaviti u Bijeljini? Poznati sastavi Radnika i Slobode

Meč 2. kola Premijer lige

Ko će slaviti u Bijeljini? Poznati sastavi Radnika i Slobode

E. Čaušević

Drugo kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine igra se ovog vikenda, a večeras ga otvaraju Radnik i Sloboda koji se sastaju u Bijeljini.

Radnik nije baš najbolje otvorio sezonu jer su u prvom kolu poraženi na svom terenu od Leotara, te nije tajna da se klub iz Bijeljine nalazi u teškoj situaciji.

S druge strane Sloboda je u prvom kolu uspjela na Tušnju da pobijedi Rudar iz Prijedora sa 1:0, te je sigurno da izabranici Mladena Žižovića žele i večeras do pozitivnog rezultata.

Zbog svega što se dešava u Radniku prethodnih sedmica jasno je da je Sloboda favorit u ovom okršaju, te će Tuzlaci pokušati da s tri boda napuste Bijeljinu.

Radniku je potrebna pobjeda kako bi se ekipi vratilo samopouzdanje, a poraz bi sigurno samo pogoršao već tešku situaciju.

Utakmica na Gradskom stadionu u Bijeljini igra se od 19 sati, a treneri oba tima već su saopštili početne sastave.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik: Aljkanović, Nikić, Sušić, Popara, Ristanović, Gogić, Šarić, Marković, Pantelić, Šubert, Hasukić.

Sloboda: Bukvić, Čivić, A. Beganović, Karišik, Alić, Maksimović, Osmić, Predragović, Balić, Mujagić, Dž. Beganović.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Manager
Nema prijenosa, idealno da Sudijski K(riminal)(om)itet u tišini završi Radniku 3 boda.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi