Radnik sutra kreće u Banjaluku

Tim iz Bijeljine čeka revanš

Radnik sutra kreće u Banjaluku

M. Jakovljević

Fudbaleri Radnika iz Bijeljine su danas odradili posljednji trening u svom gradu pred revanš sa bugarskim Beroeom.

Trening su odradila i dva prvotimca koja su se vratila u tim nakon povreda. Riječ je o Ivanu Jakovljeviću i Nenadu Srećkoviću, koji su propustili prvi duel u Bugarskoj.

Sutra će se ekspedicija Radnika zaputiti ka Banjaluci, gdje će dočekati meč sa Bugarima koji se igra u četvrtak.

"U utorak ujutru krećemo za Banjaluku gdje ćemo sutra odraditi jedan trening, baš kao i u srijedu u vrijeme kada se igra utakmica. Raspoloženje u ekipi je dobro, raduje povratak Jakovljevića i Srećkovića, ali svi znamo da će utakmica biti teška, možda i teža od prve u Bugarskoj. Ali, na muci se poznaju junaci", rekao je Jovo Borković, pomoćni trener Radnika.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Revanš meč 1. pretkola Evropske lige između Radnika i Beroea igra se u četvrtak s početkom u 18 sati na Gradskom stadionu u Banjaluci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi