Radnik vrijedno radi na pripremama u Antaliji

Odradili jutarnji trening

Radnik vrijedno radi na pripremama u Antaliji

Endin Čaušević, foto: T. Hebib

Ekipa Radnika iz Bijeljine vrijedno radi na pripremama za proljetni dio Premijer lige BiH u turskoj Antaliji.

Izabranici Nebojše Miloševića jutros su odradili novi trening na pripremama u Antaliji. Aktuelni osvajač Kupa Bosne i Hercegovine vrijedno radi, a igrači daju svoj maksimum kako bi se nametnuli šefu stručnog štaba kluba iz Bijeljine. Treba dodati da se pripremama priključio nekadašnji kapiten Željezničara, Aleksandar Kosorić, koji je prije nekoliko dana potpisao za Radnik.

Radnik je prije nekoliko dana odigrao prvi pripremni meč u Turskoj protiv ruskog Arsenala u kojem je poražen sa 1:0. Već danas ekipa iz Bijeljine igra svoj drugi meč, a protivnik im je mađarski Sokoksar.

Do kraja priprema u Antaliji ekipa Radnika pored današnje utakmice igrat će još dva pripremna meča. Već sutra na rasporedu je utakmica protiv moldavskog Zarla Baltija, a 11. februara igrat će protiv Karpatta iz Ukrajine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti