18

Komentari (18)

rodjak
ma bjezi nevalja ovo nista,zar necemo imati gradski derby Bijeljine u prvenstvu RS-a
user1596870987
E cuj opipava se puls javnosti, pa ne spajaju se Bayern i Real yebote
Hakkinen
I kao što kaže sarajlica što je pobjegao u Bijeljinu @BN78 titula uskoro stanuje u Bijeljini??
Pa jedan teren za Europu/ sanjate/ ,drugi za PLBiH to je realnost, a treći teren za kup republjik kosovo oups mislim kup wc-a waooooooo.
Sanjati je lijepo ali treba vidjeti SUROVU REALNOST na vašu žalost ni Arene Alianz koje sam spomenuo ne mogu i neće vam pomoći. Ali ovo za Europu poseban teren yesssss. Dobar san
BN78
@Hakkinen Ti si pravi predstavnik svoje vrste koja je došla iz vuko****na istočne Bosne,gdje je ovce zamjenio sa asfaltom.Možeš ti iz sela ,ali seo nikad iz tebe.Možeš se propinjati i na zadnje noge,ali ćeš uvjek biti seljo a nikad Sarajlija,a sad na portale Foče i ostalih vuko****na puči.
Zeleni_zub
Radite sta hocete, javnost boli *****
BN78
Titula uskoro stanuje u Bijeljini.Javno-privstno partnerstvo.Klub koji će imati 3 vještačka terena,5 pomoćnih travnstih i tri glavna(jedan za Evropu,drugi za PL,treći za Kup Republike Srpske).Akademija FK Radnik Bijeljina,ponos ravnice.
rabodimis
Odvadi malo ako Boga znas.. U Bosni smo.. XD
Zeleni_zub
E tri glavna terena. Hahahaha, ni manje ni više
BN78
@zeleni zub Jedan na Gradskom stasionu,jedan u Etno Selu i treći u Ugljeviku koji je u vlasništvu Zvjezde 09.
pjanke.sa
Pa moze svasta biti. Ako je to uskoro za 7-10 godina za tebe. Ali i to je veliko.
BN78
@pjanke.sa Radnik je sa tankim finansijama u zadnje četri godine igrao dva puta Evropu,ova idej asa duzijom je u završnoj fazi,pošto je ona aktuelna nako ispadanja Zvijezde 09,a sad je i Savo Milošević u priči,pa čemo vidjeti,vjerovatno već iduće sezone.Stanišić če vjerovatni sad gurati Radnik sa finansijama u ovoj polusezoni
DamirT
Moze titula samo prve lige RS-a.
Hakkinen
Famozni @BN78 sanjao je san za koji ni on nije siguran u njega hahahahaha. Neka je sa srećom pa uzmite i Arenu od Bayerna i Juventusa F.K.Semberija ostaje gdje jeste .
Ja kontao nešto se fakat desilo kada ono mali klubovi iz manjeg bosanskohercegovačkog entiteta šatro historiju/ povijest stvaraju. Lijepo je sanjati i u SNU napredovati. Jahhh
Pajver
Samo naprijed braćo Srbi puno sreće. Samo nabavite i naranđžaste lopte da ne morate kao željo da ih bojite sprejem kada padne snijeg ??????
pjanke.sa
@BN78 ma ne znam, volio bih da imamo sto vise finansijski stabilnih klubova, ali opet ti kazem, ako za 5-10 godina Savo i Stanisic naprave od Radnika da se bori za titulu, svaka cast.
pjanke.sa
Odlicno! Svaka cast, jako dobra ideja! Jedini nacin da manji klubovi opstanu i postanu bolji!
rabodimis
Potpuno se slazem, dobra im je kombinacija, moze bit nesto od ovog..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.