Radno na Grbavici: Dacić i Bogičević treniraju po posebnom programu, Salifu čeka odluku struke

Plavi se spremaju za Zrinjski

Radno na Grbavici: Dacić i Bogičević treniraju po posebnom programu, Salifu čeka odluku struke

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara se nakon dva odigrana kola nalaze na prvom mjestu Premijer lige BiH s četiri osvojena boda koliko imaju i Sloboda, Čelik, Sarajevo i Borac.

Plavi su proteklog vikenda u gostima savladali Mladost sa 2:0, a sada ih na Grbavici očekuje veliki derbi protiv Zrinjskog. Izabranici Amara Osima spremaju se za derbi protiv Plemića, te su jutros odradili novi trening.

Željo je trenirao na pomoćnom terenu stadiona Grbavica, a nakon pauze od nekoliko sedmica trenirao je i Semir Dacić. On je radio odvojeno od ekipe po posebnom programu, ali uskoro će se vratiti u puni trenažni proces.

Jadranko Bogičević koji ima problema sa zadnjom ložom također odrađuje treninge po posebnom programu, no i on bi uskoro trebao biti u punom pogonu. Osim pomenutog dvojca svi ostali prvotimci su radili punim intenzitetom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, na treningu Plavih jutros je bio i Abubakar Salifu koji se već desetak dana nalazi na probi, a u narednim danima bi trebalo biti poznato da li će dobiti ugovor i ostati na Grbavici.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
sretno plavi
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi