Stevanović nakon 100. nastupa za FK Željezničar: "Neki od nas se još nisu oporavili od te utakmice"

Iskusni defanzivac proslavio jubilej

Stevanović nakon 100. nastupa za FK Željezničar: "Neki od nas se još nisu oporavili od te utakmice"

A. Čaušević

Siniša Stevanović je za vikend upisao jubilarni 100. nastup za FK Željezničar. 

U razgovoru za zvaničnu stranicu klub sa Grbavice iskusni defanzivac je kazao da taj jubilej za njega ima posebno značenje.

"Kada bilo gdje dostigneš taj 'magični' broj 100, a posebno u klubu kakav je Željezničar, sigurno je da to nešto znači, a meni lično mnogo više iz dosta razloga, što poslovnih što privatnih. Nekada je sreća čitave porodice, ne samo one biološke, mnogo više bitnija od svojih ličnih interesa, a kad su svi 'oni' srećni i ja sam", kazao je Stevanović.

Istakao je da se on i neki saigrači još uvijek nisu oporavili od famozne utakmice sa Zrinjskim kada su Plavi u posljednjim minutama ispustili tri gola prednosti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Najdraže i najbolnije utakmice su pobjede i porazi u derbijima, a pogotovo teško pada onaj kad smo izgubili 1:0 na Koševu i automatski i titulu, kao i onaj remi u Mostaru sa Zrinjskim 3:3. Mislim da se neki nismo ni dan danas oporavili od tog “poraza. S druge strane definitivno najdraža utakmice je debi u Plavom dresu protiv Širokog Brijega, kao i pobjeda protiv Čelika 3:2 s igračem manje", rekao je ovaj 30-godišnjak.

Stevanović je prošao omladinsku školu Partizana i Teleoptika, a potom igrao za prvi tim Partizana. Potom odlazi u subotički Spartak, a posljednji klub za koji je igrao prije Želje bio je Novi Pazar. Odigrao je i osam utakmica za mladu reprezentaciju Srbije.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tbra
ti si Željo Siniša!
4 3
Rus
Hrabro srce
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi