Radoja: Iskoristiti umor Sarajeva

Fudbaler Rudara iz Prijedora

Radoja: Iskoristiti umor Sarajeva

Rudaru iz Prijedora ne ide baš najbolje ove sezone. 

Nakon 20 odigranih kola u Premijer ligi BiH Prijedorčani su se smjestili na 14. poziciju na tabeli sa samo 17 bodova. 

Do kraja prvenstva ostalo im je još 10 utakmica, od kojih je prva na programu već sutra, i to protiv trećeplasirane ekipe Sarajeva.

Fudbaleri domaćih itekako su svjesni situacije u kojoj se nalaze, ali i pored toga ne gube nadu kada je u pitanju opstanak u najvišem rangu takmičenja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Poseban motiv kada vam dolazi ekipa Sarajeva, koja je aktuelni prvak BiH, nije potreban. Očekujem da uz maksimum svih saigrača, veliku borbenost i zalaganje pokušamo nadoknaditi razliku u kvalitetu, ali takođe i iskoristiti dozu umora kod igrača Sarajeva koji su u srijedu igrali utakmicu Kupa na vrlo teškom terenu u Tuzli. Vjerujem u svoj kolektiv i nadam se pozitivnom rezultatu za nas, koji bi nas zadržao u igri za opstanak", izjavio je za Sportsport.ba Siniša Radoja, fudbaler Rudara iz Prijedora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi