Radoja: Vratićemo se tamo gdje nam je mjesto

Fudbaler Borca

Radoja: Vratićemo se tamo gdje nam je mjesto

FK Borac juče je bio gost Hajduka iz Čuruga, povodom 90. rođendana ovog kolektiva, a u sklopu same proslave odigrana je i utakmica između ova dva tima.

Banjalučani su slavili sa 4:2, te su tako napravili dobru uvertiru pred nastavak takmičenja u prvenstvu RS.

Četu Vlade Jagodića za vikend očekuje neugodno gostovanje, i to protiv ekipe Podrinja, koja u dosadašnja četiri kola ima polovičan učinak od dvije pobjede i dva poraza.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Očekivanja svih u i oko kluba su bila da se od početka rezultatski nametnemo kao glavni kandidat za povratak u Premijer ligu BiH. Nismo baš počeli u tom ritmu, ali tu smo u vrhu i nadam se da sa par dobrih izdanja u nizu možemo izbiti na mjesto koje svi priželjkujemo i tamo biti do kraja prvenstva. Već u subotu nas očekuje veliko iskušenje na putu ka tome. Gostujemo ekipi Podrinja iz Janje, koja je jedna čvrsta i iskusna ekipa, koja posebno dobro igra pred svojom publikom. Međutim, imamo i mi svoj kvalitet, motiv i želju da odnesemo bodove sa ovog teškog gostovanja, tako da očekujem sa obje strane jednu mušku i zanimljivu utakmicu", izjavio je za naš portal Siniša Radoja, fudbaler banjalučkog Borca.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi