Radonjić: Oprezno protiv Partizana

Trener Crvene zvezde

Radonjić: Oprezno protiv Partizana

Crvena zvezda će pokušati doći do odbrane titule u šampionatu Srbije. Na tom putu ostao im je još jedan protivnik, a to je ekipa Partizana. 

Iako su veliki favoriti u duelu sa crno-bijelima, trener Zvezde Dejan Radonjić ističe da će im za trijumf u prvom obračunu sa velikim rivalom biti potrebna igra na euroligaškom nivou.

"Po mom mišljenju, finale je očekivano. Možda smo favoriti na papiru, ali svaki meč sa Partizanom ima posebnu težinu. Oni su dosta napredovali u odnosu na početak sezone i svakako da zaslužuju veliki respekt. Činjenica da je Novica Veličković došao u trenutku kada se vode ove borbe pokazatelj je ozbiljnosti i namjera crno-bijelih", rekao je Radonjić uoči početka finalne serije.

Prvi meč finala play-offa na programu je u petak od 21 sat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi