Radovac: Isto je pobijediti Borac ili Olimpik, pišu se tri boda

Veznjak Veleža uoči meča s Borcem

Radovac: Isto je pobijediti Borac ili Olimpik, pišu se tri boda

A. Čaušević

Samir Radovac će i protiv Borca biti jedna od udarnih igli Veleža.

Susret protiv Banjalučana je od velike važnosti za Rođene čega je svjestan i jedan od najboljih veznjaka Premijer lige.

"Utakmica je prekretnica za daljni nastavak u prvenstvu. Sa tri boda ulazimo mirnije u nastavak prventva i naravno ići ćemo na pobjedu i nadamo se osvajanju tri boda", rekao je Radovac za SportSport.ba.

Ovaj 25-godišnjak je u prošlosti igrao važne utakmice i zna kako se nositi s pritiskom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Spreman sam. U prvoj polusezoni je bilo težih i zahtjevnijih utakmica od sinoćnje. Ima dosta utakmcia do kraja prvenstva. Isto je pobijediti Borac ili Olimpik, tri boda se pišu.

"Nama je najvažnije da probamo pobijediti i nadam se da ćemo do kraja prvenstva izvući što više bodova i na kraju izboriti Evropu", završio je Radovac.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelikiMislilac
Da se ponovim: Vise nikada necete imati ove godine. Sad je prilika, nema svak ovu priliku. Momci mozete ostvariti ono zbog cega citav zivot trenirate. Ako odemo u Evropu, eto skauta, eto transfera, a eto i Velezu vise novca pa eto i premija. Imamo historijsku priliku za Evropu nakon nesto vise od 30 god. i imate historijsku priliku da napravite karijeru. Od Radnika i Krupe pa do Zelje i Sarajeva svaka utakmica treba da bude kao da je finale lige prvaka. Svi k'o jedan, 100% koncentracija. Ku'ce ti veca motivacija!
3 1
rodjak
ne treba veliki pritisak stvarati na igrace,znaju oni to sve i vjerujem da ce dati sve od sebe da pobjede FORZA VELEZ
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi