Radovi na Bilinom Polju pri kraju, travnjak u dobrom stanju

Izvode se završni radovi

Radovi na Bilinom Polju pri kraju, travnjak u dobrom stanju

Na Bilinom polju traju završne pripreme za kvalifikacioni susret između naše reprezentacije i Grčke.

Budući da je ovaj susret od velike važnosti za našu reprezentaciju, pripremi stadiona u Zenici se prišlo sa velikom ozbiljnošću.

 

Završeni su radovi na travnjaku koji je u zaista odličnom stanju te ćemo imati sve preduslove da na Bilinom Polju odgledamo jednu sjajnu fudbalsku predstavu. Radnicima je još ostalo da ocrtaju linije terena, a 'dotjeruju' se i prilazi stadionu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

 

U susret reprezentaciji je kao i obično izašao NK Čelik koji je svoje utakmice igrao na Kamberovića Polju da bi se teren što bolje pripremio za ovaj susret.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.