Radović: Dat ćemo sve od sebe da produžimo krizu Zvijezde

Trener Olimpika pred derbi kola

Radović: Dat ćemo sve od sebe da produžimo krizu Zvijezde

Trener Dragan Radović, koji je u svojoj trenerskoj karijeri po treći put sjeo na klupu Olimpika, debitovao je porazom na Otoci od Metalleghea (0:1) prošle sedmice, a već sutra Vukove očekuje novi težak ispit, gostovanje kod lidera Zvijezde.

Povoljno za Olimpik je to što su i fudbaleri trenera Nermina Šabića kiksali i to po treći put zaredom. Nakon dva remija kod kuće (Slaven, Metalleghe) poraženi su Bihaću od Jedinstva, pa sada na prvom mjestu imaju samo tri boda više od Olimpika.

"Jednostavno nije bilo previše vremena da sve sumiram. Obavili smo jedan pošten trening, a onda nam se desio i poraz kod kuće. Mogu samo reći da imamo dosta posla, jer mnogo stvari treba popraviti, prije svega kada je kretnja u pitanju. Vremena ponovo nemamo mnogo, jer već sutra gostujemo Zvijezdi koja isto tako ne briljira i koja je definitivno ranjiva i u krizi. Dat ćemo sve o sebe da im mi produžimo krizu", kazao je Radović.

Struka Olimpika neće moći računati na od ranije povrijeđene Zebu i Pehara, dok je upitan i Uzelac koji je bolestan. Kartoniranih igrača u redovima tima sa Otoke nema, a na put sigurno neće Jusufbašić i Tatar.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi