Trener Olimpika nakon Mladosti

Radović: Mi ćemo igrati pošteno, a za druge ne znam

S. Mlaćo

Iako su uspjeli doći do boda, nogometaši Olimpika remijem protiv Mladosti iz Doboja kod Kaknja (3:3) i definitivno su se oprostili od Premijer lige BiH.

Izabranici Dragana Radovića pružili su veoma borbenu partiju, ali gosti su iskoristili sve njihove greške, te je na kraju završeno podjelom bodova.

"Složio bih se sa kolegom, ali mi nismo uspjeli da vodimo, te smo cijelo vrijeme ganjali rezultat. Nismo se mogli postaviti defanzivno, jer nas je samo pobjeda ostavljala u igri. Imali smo grešaka u zadnjoj liniji, što su oni dobro iskoristili, ali iskreno motivisati igrače poslije nekih utakmica i rezultata je stvarno teško", kazao je Radović.

Olimpik će sada u goste Čeliku, a zatim u posljednjem kolu ugostiti Vitez. Tim sa Otoke tako bi vrlo lako mogao odlučivati o drugom putniku u niži rang. Trener Olimpika je imao veoma zanimljiv komentar na to.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mi ćemo do kraja igrati pošteno, a neki drugim ekipama bi trebalo postaviti pitanje kako oni igraju. Nije moje da pričam, ali kako će oni igrati do kraja?", dodao je Radović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi