Radović: Žalimo za propuštenim prilikama

Radniku bod u Ugljeviku

Radović: Žalimo za propuštenim prilikama

Radnik iz Bijeljine u sklopu 11. kola bh. šampionata sinoć je osvojio bod na gostovanju kod Zvijezde 09.

Svojevrsni semberski derbi je ponudio zanimljivu nogometnu predstavu, viđeno je po nekoliko dobrih prilika na obje strane, ali u susretu odigranom u Ugljeviku pobjednika na kraju nije bilo (0:0).

Za bijeljinski tim to je ujedno bio peti remi u dosadašnjem toku Premijer lige BiH.

"Znali smo da će biti dosta tvrda utakmica, imali smo šanse u prvom poluvremenu gdje smo mogli postići gol. Nažalost nismo imali sreće u ključnim momentima protiv izuzetno motivisane ekipe Zvijezde 09. Činjenica je da žalimo za propuštenim šansama, ali vjerujem da ćemo popraviti neke stvari u završnici i da ćemo u buduće biti efikasniji", kazao je nogometaš Radnika Slaviša Radović, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ova utakmica je arhivirana pa su naše misli okrenute utakmici 12. kola gdje igramo protiv Sarajeva na Koševu."

Radnik u Premijer ligi BiH trenutno zauzima šestu poziciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi