Stojanović: Naša ambicija je da prođemo što dalje u Kupu BiH

Defanzivac Olimpika

Stojanović: Naša ambicija je da prođemo što dalje u Kupu BiH

S. Mlaćo

Fudbaleri Olimpika danas će od 16 sati odigrati susret drugog kola Kupa Federacije Bosne i Hercegovine protiv Rudara u Kaknju.

Pobjednik ovog duela plasirat će se u državni kup i tako biti među 32 ekipe u našem najmasovnijem takmičenju te imati priliku da se bori za trofej pobjednika.

Jedan od onih koji pružaju konstantno dobre partije za Olimpik je Daniel Stojanović, koji je na početku razgovora prokomentarisao dešavanja na prethodnoj utakmici protiv Zvijezde iz Gradačca.

"Loše smo otvorili utakmicu i primili pogodak. U drugom dijelu smo pružili puno bolju partiju, stvarali šanse, ali nismo uspjeli do potpunog preokreta. Gosti su bili sa igračem manje, branili se i na kraju uspjeli da se odbrane i osvoje bod, moram reći zasluženo. Mi nismo, i pored dosta stvorenih šansi, uspjeli da postignemo pogodak i evidentno je da je realizacija zakazala."

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Pred njegovim saigračima je danas duel u Kaknju u okviru Kupa Federacije BiH.

"Mi imamo ambicije da prođemo što dalje u kupu, a samim tim se nameće da u Kakanj putujemo sa ambicijom za prolazak dalje. Svi igrači koji su zdravi konkurišu za duel u Kaknju i svakako da idemo tamo da pobijedimo, i izborimo plasman među 32 ekipe u najmasovnijem takmičenju", rekao je na kraju razgovora Stojanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi