"Radu će se vratiti u Inter"

Već u junu, tvrdi menadžer Rumuna

"Radu će se vratiti u Inter"

Rumunski čuvar mreže Ionit Radu je još kao tinejdžer stigao u Italiju i vrlo brzo se priključio omladinskom pogonu Intera.

Prošao je Interovu školu, ali još nije dobio priliku u prvom timu Nerazzurra. Inače, Radu će krajem maja napuniti 23 godine.

Rumun trenutno, kao posuđen igrač, čuva mrežu Parme, nakon što je napusio Genou, koja je, po mnogima, napravila kontroverzan potez odlučivši da vrati Mattiju Perina iz Juventusa, čime je Radu pao u drugi plan.

Inače, Radu je proveo godinu i po na posudbi u Genoi, da bi zimus otišao put Parme. Njegov menadžer Crescenzo Cecere tvrdi da Radu nije oklijevao kada se pojavila mogućnost da brani na Ennio Tardiniju.

"U fudbalu se prave izbori", prokomentarisao je Genoinu odluku Crescenzo, pa nastavio: "Genoa je donijela svoju odluku, a mi smo donijeli našu. Sada je sve to prošlost".

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Sepe je povrijedio pri kraju prelaznog roka i direktor Parme me je nazvao. Nismo oklijevali ni trena o odlasku u Parmu", istakao je Cecere.

"Bez povrede Parminog golmana, Radu bi se možda vratio u Inter i branio na nekoliko utakmica. Ali i to je prošlost, Radu radi jako dobro i u junu će se vratiti u Inter", poručio je menadžer rumunskog golmana.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti