Radulović napustio Zrinjski

Nakon osvajanja titule

Radulović napustio Zrinjski

Aleksandar Radulović više nije član HŠK Zrinjski.

Vezni igrač je nakon osvajanja titule u Premijer ligi BiH sa Mostarcima sporazumno raskinuo ugovor te je tako postao slobodan igrač.

29-godišnji fudbaler je u prvom dijelu sezone bio standardan član ekipe, da bi u nastavku šampionata bio u drugom planu kod trenera Vinka Marinovića.

"Iza mene su dvije veoma lijepe godine u Mostaru. Sa ekipom sam postigao značajne rezultate, ali u isto vrijeme sam stekao neka neraskidiva prijateljstva. Što se tiče mojih nastupa, bio sam jako zadovoljan u prvih godinu i po dana. Sve je funkcionisalo u najboljem redu. Međutim, u drugom dijelu nedavno završenog prvenstva, iz meni nepoznatih razoga, utakmice sam počinjao sa klupe i sve sam rjeđe dobijao priliku kod trenera Vinka Marinovića. Svjestan sam da je trenutno jaka konkurencija u timu, ali smatram da zaslužujem mnogo više i zato želim da u narednoj sezoni budem što aktivniji na terenu. Zrinjskom naravno želim dosta uspjeha u narednom periodu", izjavio je Radulović za Sportsport.ba.

U dresu Zrinjskog Radulović je proveo dvije sezone, a sa timom je, između ostalog, izborio nastup u Evropi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U dosadašnjem dijelu karijere nastupao je još za banjalučki Borac, Laktaše, Radnik iz Bijeljine...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi