Radulović: Pokazali smo da možemo igrati sa najboljima

Veznjak Metalleghea

Radulović: Pokazali smo da možemo igrati sa najboljima

Fudbaleri Metalleghea će u okviru 9. kola Premijer lige BiH snage odmjeriti sa Slobodom iz Tuzle, trećeplasiranom ekipom šampionata.

Jajčani nisu briljirali u dosadašnjem dijelu takmičenja, ali ekipa Nermina Bašića ipak se nada boljim rezultatima i bijegu sa donjeg dijela tabele. 

"Sloboda je ekipa koja ima odlične igrače i koja je pred početak prvenstva svakako imala visoke ciljeve. Istina da zadnja dva kola ne znaju za pobjedu i da situacija u klubu poslije utakmice protiv Mladosti nije onakva kakva je bila do sada, ali to nas ne treba zavarati, jer će svakako protiv nas tražiti pobjedu i povratak u sam vrh. Sa druge strane, mi ako ispoštujemo sve taktičke zamisli šefa i ako damo sve od sebe i budemo skoncentrisani, možemo doći do pobjede. Poštujemo svaku ekipi u ligi, ali znamo i mi igrati fudbal, to smo itekako pokazali, tako da se nadam da ćemo ovaj put uz maksimalno zalaganje i borbenost doći do dobrog rezultata", jasan je bio Aleksandar Radulović, fudbaler Metalleghea.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ekipa iz Jajca je u dosadašnjih osam utakmica upisala svega dvije pobjede, jedan remi i pet poraza, te sa sedam bodova zauzima desetu poziciju na tabeli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi