Rafa Benitez se vratio u Evropu i preuzima posrnulog velikana

Bivši trener Liverpoola stiže u Francusku?

Rafa Benitez se vratio u Evropu i preuzima posrnulog velikana

S. Grebović

Ekipa Marseillelea se nalazi u katastrofalnoj formi budući da je vezala četiri uzastopna poraza u svim takmičenjima, a od toga tri u ligi.

Navijači Marseillelea su zbog svega toga iskazali svoje nezadovoljstvo u subotu uvečer kada su zapalili trening centar svog kluba i napali pojedine igrače nakon čega je meč protiv Rennesa, koji se trebao igrati tu večer, otkazan.

Osim toga, Andre Villas Boas je podnio ostavku na mjesto trenera nakon što je uprava dovela igrača kojeg on nije tražio?! 

Teški dani za devetostrukog prvaka Francuske i nekadašnjeg prvaka Evrope. Požar u i oko kluba mogao bi gasiti ni manje ni više nego legendarni Rafael Benitez.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Popularni Rafa se nedavno vratio iz Kine nakon osvajanja Kupa sa Dalianom koji je vodio dvije godine, a navodno su čelnici tima sa Veledromea već stupili u kontakt sa Špancem, a dani pred nama će pokazati da li će do međusobnog dogovora na kraju doći.

Top Komentari

GAZIJASAISTOKA_
Tako je, Marseille JESTE VELIKAN(ima osvojenog KLEMPU)..za razliku od tima iz TOP10, koji NIJE VELIKAN..
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti