Najmoćnija žena u fudbalu uhvaćena na Bernabeuu: Šuška se o transferu koji će uzdrmati svijet!

Bila je na meču Real Madrid - Braga

Najmoćnija žena u fudbalu uhvaćena na Bernabeuu: Šuška se o transferu koji će uzdrmati svijet!

Admin Čaušević

Dolazak menadžera ili menadžerice na neku utakmicu odmah povlači glasine o mogućem transferu neke velike zvijezde. To je definitivno slučaj sa Rafelom Pimentom, brazilskom advokaticom koja je preuzela nasljedstvo koje je iza sebeo stavio pokojni Mino Raiola. 

Pimenta je u srijedu navečer uživo posmatrala meč Real Madrid - Braga, a prije utakmice je ulovljena ispred stadiona Santigao Bernabeu.

Mediji naklonjeni Real Madridu su automatski počeli šuškati o mogućem transferu Erlinga Haalanda, Pimentinog najvećeg kapitalca.

Kao što je poznato u Haalandovom ugovoru će od narednog ljeta za klubove van Premiershipa biti aktivna klauzula od 180 miliona eura.

Iznos je to kojeg Real sebi definitivno može priuštiti pogotovo nakon što su Kraljevi posljednjih dana digli ruke od Kyliana Mbappea.

Kraljevi su trenutno najveći fudbalski brend na svijetu i daleko od toga da Haaland ne bi želio igrati u njihovom dresu. 

Oglasi

Ipak, aktuelna sezona tek uzima zamah i do prijelaznog roka je ostalo mnogo vremena, međutim poznavajući Florentina Pereza on je već počeo pripremati teren za transfer koji bi definitivno uzdrmao svijet fudbala.

Saopštenjem za javnost Real je prije nekoliko dana poručio da nije bilo pregovora sa Mbappeom, da bi i utorak iz određenih španskih medija stigla potvrda odustajanja od francuske zvijezde.

Klasični golgeter je ono što silno nedostoje aktuelnoj ekipi Kraljeva, pogotovo nakon odlaska, Karima Benzeme, a Haaland bio bio savršen dodatak na već uigranu "mašineriju".

Dok je bio živ Raioli su vrata Bernabeuua bila sve osim otvorena, međutim izgleda da je Pimentom situacija drugačija. Sam njen dolazak na domaći meč Reala šalje određene signale.

Fantastičnog Norvežanina svi vide kao budućeg osvajača Zlatne lopte, u Realu su svjesni kakvu korist od svega bi imali na duži period pa neće biti iznenađenje ukoliko se transfer na kraju i ostvari.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti