Raffaello i Violeta podijelili bodove

Mininogometna liga Vitez

Raffaello i Violeta podijelili bodove

Adnan Beganović

U okviru 2. kola Karlovačko Mininogometne lige Vitez odigrana su sva četiri susreta, a u derbiju kola Violeta i Raffaello su podijelili bodove.

Sjajnu partiju pružile su dvije vodeće ekipe prvenstva, a na kraju je rezultat glasio 1:1. Pogodak za Raffaello je postigao Budimlić, dok je strijelac za Violetu bio Fazlić.

Najviše pogodaka postignuto je u duelu Eurodom - Wanne, čak osam, a slavio je Eurodom rezultatom 6:2. Papić je postigao dva pogotka za pobjedničku ekipu, dok su se u listu strijelaca upisali i Plavčić, Spahić, Bošnjak i Marković, dok je za poražene oba pogotka postigao Đelilović.

Pogotkom Džele Medica je s minimalnih 1:0 savladala Diamond Club, dok su Rudari rezultatom 3:1 savladali Leicester. Jozić, Šljivić i Plasto su pogađali za pobjedničku ekipu, dok je počasni pogodak za poražene postigao Čečura.

U 2. kolu slobodna je bila ekipa Ecos, a u 3. kolu se sastaju Violeta - Eurodom, Leicester - Medica, Diamond Club - Raffaello, Veseli Rudari - Ecos. Slobodna je ekipa Wanne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi