Rafinha se nakon sedam mjeseci vraća na teren

Uspješno prošao ljekarske preglede

Rafinha se nakon sedam mjeseci vraća na teren

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Rafinha Alcantara nije igrao za Barcelonu još od novembra prošle godine.

Rafinha je na utakmici protiv Atletico Madrida zadobio tešku povredu ligamenata koljena zbog koje je van terena bio čak sedam mjeseci. No, danas je odradio ljekarske preglede i dobio zeleno svjetlo od Barcinih doktora.

Tako će se ovaj brazilski veznjak moći vratiti na terenu pravo vrijeme, odnosno pred početak priprema za novu sezonu. No, još uvijek nije poznato da li će ostati u Barceloni ili će potražiti sreću u novom klubu.

Prije teške povrede poručio je čelnicima Barce da želi napustiti klub i bio je spreman da to uradio u januaru ove godine, no teška povreda je žestoko poremetila njegove planove.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sličnih problema s povredom ligamenata koljena Rafinha je imao i prije nekolikog godina kada je propustio skoro cijelu sezonu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

e_jbga
Hahah koji je to pesticid
0 0
Hooruk
Koja rupa od igraca. Hajd sto si zalutao u barsu, desava se svakom klubu, ali da se i dalje motaš po klubu. Strašno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi