Raguž i Kordić će dugo pamtiti današnji dan

Mladi dvojac potpisao profesionalni ugovor

Raguž i Kordić će dugo pamtiti današnji dan

S. Mlaćo

Dvojica mladih nogometaša NK GOŠK Antonio Raguž i Anđelo Kordić sigurno će cijeli život pamtiti današnji dan.

Naime, ovaj perspektivni dvojac iz juniorske selekcije tima iz Gabele danas je potpisao svoj prvi profesionalni seniorski ugovor sa premijerligašem iz Gabele.

Raguž i Kordić su ugovore potpisali u društvu sportskog direkora NK GOŠK Andrije Jurkovića, te će sada imati priliku da se nametnu šefu struke seniorske momčadi GOŠK-a Feđi Dudiću.

"Sretno smo mi u klubu, kao i Raguž te Kordić. Na ovaj način želimo pokazati da mislimo na naše mlade igrače, da je GOŠK prava sredina za mlade nogometaše i prilika da se razviju u vrhunske fudbalere te naprave blistave karijere. Sve je sada na njima", kazao je Jurković za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NK GOŠK će sa pripremama za drugi dio sezone startati sutra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi