Raheem Sterling pred Real: Sastav se mijenjao, ja sam ostao isti

Najavio duel s Madriđanima

Raheem Sterling pred Real: Sastav se mijenjao, ja sam ostao isti

E. Škorić

Engleski reprezentativac Raheem Sterling govorio je pred novinarima uči prve utakmice polufinala Lige prvaka između Manchester Cityja i Real Madrida.

City i Real sutra se sastaju na Etihadu od 21 sat u prvom duelu polufinala najelitnijeg kupskog takmičenja i biće to bez sumnje spektakularan meč, a prava bitka za finale vodiće se do samog kraja.

Sterling je upitan da li se mnogo promijenila njegova igra otkako je došao u Manchester.

"Ne bih rekao da se puno promiijenilo. Od početka je bilo isto ovdje. Sastav se mijenjao, ali ja nisam imao potrebe da mijenjam svoj način igre", rekao je Englez, dodavši:

"Ovo je momčad puna kvalitetnih igrača i to me tjeruje da napredujem. Ponekad morate shvatiti da imamo puno dobrih igrača i da nekada ne mogu svi da igraju".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Guardiola ima velikih muka pri odabiru sastava, naročito u ofanzivnom dijelu, ali Sterling se nada da će dobiti priliku da zablista i da pomogne ekipi da se primakne finale.

"Moramo svi biti jednako na visokom nivou da bismo pobijedili Real. Neće biti lako igrati protiv ekipe koja ima takvu snagu i karakter, ali i mi smo sjajni ove sezone i želimo napokon osvojiti Ligu prvaka", dodao je Sterling.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi