Navijači u Engleskoj gube strpljenje sa VAR-om: Kako je Sterling ostao na terenu?
Foto - Screenshot

Mnogo je loših odluka

Navijači u Engleskoj gube strpljenje sa VAR-om: Kako je Sterling ostao na terenu?

M. Šljivak

Leeds United je danas na Etihadu šokirao Manchester City i sa igračem manje ih je savladao sa 2:1.

Gosti su dobar dio meča odigrali bez Liama Coopera koji je dobio crveni karton nakon starta nad Gabrielom Jesusom.

Sudija Andre Marriner je prvobitno pokazao žuti karton kapitenu Leedsa. Međutim, pregledom VAR-a odlučio je promijeniti odluku i opravdano je isključio Coopera.

Međutim, navijači tima sa Elland Roada se pitaju zašto VAR nije korišten kako bi se pogledao start Raheema Sterlinga nad Raphinhom.

Brzonogi fudbaler Manchester Cityja bio je veoma neoprezan i brutalno je nagazio Brazilca, ali snimak se u ovom slučaju nije gledao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

[twitter]https://twitter.com/Benjani1991/status/1380867328007606274[/twitter]

Engleske sudije zaista imaju ogromnih problema sa korištenjem VAR tehnologije. Prave veliki broj grešaka i sa VAR-om i bilo je dosta odluka za zaborav.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

*p!p!t@*
Danas ih ni sudije nisu mogle spasiti poraza...
2 2
Zoilomas
Ponavljam treba se prekinuti zuriti da se svira kraj utakmice ako ima situacija onda je treba pregledati koliko god ih bilo ali svi znamo da sudije namjerno ne gledaju var da nevi zaustavljali utakmicu ni dodavali puno minuta nadoknade.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi