Rahimić i Hasagić priželjkuju odlazak na EP

E. Škorić

U Zenici je danas predstavljen novi stručni štab seniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

U Trening centru NS/FS BiH u Zenici danas je održana konferencija za medije na kojoj je Robert Prosinečki govorio o predstojećim obavezama „A“ reprezentacije BiH, te na kojoj je predstavljen kompletan stručni štab naše najbolje selekcije.

Elvir Rahimić koji je za najbolji bh tim odigrao 40 utakmica, takođe će imati ulogu u stručnom štabu.

„Velika je stvar za mene biti ponovo uz reprezentaciju. Ovaj put u drugoj ulozi, ali to je veliki korak za nas u našim trenerskim karijerama. Očekujem da uz jedan ozbiljan rad možemo ostvariti uspjeh i plasirati se na naredno Evropsko prvenstvo“, izjavio je Rahimić.

Golmane će trenirati Kenan Hasagić koji je u igračkoj karijeri 44 puta branio mrežu našeg nacionalnog tima. Hasagić je takođe oduševljen novim poslom:

„Čast je i zadovoljstvo biti u stručnom štabu reprezentacije. Kao igrač nisam imao priliku da nastupim na velikom takmičenju, ali nadam se da ću kao trener. Pred nama je mnogo posla i moraćemo uložiti puno truda da to i ostvarimo.“

Sutra u 17:00 sati u Trening kampu reprezentativci će odraditi trening koji će za prestavnike medija biti otvoren prvih 15 minuta.

Top Komentari

Putnik 123
truba
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi