Hasagić: Naš mentalitet je čudan - možemo sve, ali i ne možemo ništa

Novi član stručnog štaba reprezentacije BiH za SportSport.ba

Hasagić: Naš mentalitet je čudan - možemo sve, ali i ne možemo ništa

Fudbalska reprezentacija BiH je danas dobila novog selektora i novi stručni štab. Jednoglasnom odlukom IO N/FSBiH za selektora Zmajeva je izabran Robert Prosinečki, dok će mu se u stručnom štabu pridružiti i njegovi dugogodišnji saradnici Gordan Ciprić i Dragan Spasić.

Osim Spasića i Ciprića za pomoćnike hrvatskog stručnjaka su izabrani i bivši bh. reprezentativci, Elvir Rahimić i Kenan Hasagić.

O svom "priključenju" stručnom štabu reprezentacije BiH za SportSport.ba je govorio upravo Kenan Hasagić, nekada sjajni golman.

"Šta drugo da kažem osim da mi je čast biti trener u reprezentaciji. Jutros me predsjednik Begić obavijestio da postoji mogućnost da budem izabran u stručni štab, iako smo mi i prije nekih mjesec dana razgovarali o tome. I ja sam prije 10-ak minuta saznao da sam izabran", istakao je Hasagić, pa se osvrnuo na mogućnosti i ambicije Zmajeva u predstojećem kvalifikacionom ciklusu:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Mi imamo čudan mentalitet, možemo sve, ali i ne možemo ništa. Sve zavisi od pristupa, od igrača. Ipak, mislim da možemo napraviti dobar rezultat."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi